فراهم آوردن ظرفیت فرآوری برای ۵۰ درصد محصولات کشاورزی خراسان شمالی 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ظرفیت فرآوری برای ۵۰ درصد محصولات کشاورزی این استان فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  سیدعباس آقامیری مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول از مزارع و باغ‌های استان برداشت می‌شود.

آقامیری   افزود: صنایع تبدیلی و غذایی که زیر پوشش سازمان جهاد کشاورزی است تنها ۴۷۰ هزار تن از انواع محصولات این بخش را فراوری می‌کند، اما با احتساب سایر صنایع که زیر پوشش سازمان صمت است، این رقم به ۷۲۰ هزار تن می‌رسد.

او  اظهار کرد: مابقی محصولات تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف و یا به دیگر استان‌ها حمل می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۹۳ واحد صنعتی در بخش کشاورزی این استان وجود دارد که هم‌اکنون ۵۰ درصد آن راکد و یا نیمه‌فعال است.

آقامیری گفت: نیمی از مجموع این واحد‌های تبدیلی و غذایی کشاورزی فعال، ۲۵ درصد نیمه‌فعال و ۲۵ درصد نیز در وضعیت رکود است.

او افزود: از مجموع واحد‌های تبدیلی و تکمیلی استان، ۱۰ واحد در حوزه فراورده‌های لبنی، ۱۰ واحد خوراک دام و طیور، دو کشتارگاه صنعتی دام و طیور، سه مورد صنایع رب گوجه فرنگی، سه واحد عرقیات و عصاره گیاهان دارویی،۳۴ واحد بسته بندی محصولات، یک واحد جایگزین فراورده‌های گوشتی بر پایه سویا، پنج سردخانه، چهار واحد برنجکوبی و ۱۸ واحد نیز مربوط به سایر محصولات است.

آقامیری  مهم‌ترین علت غیرفعال بودن این واحد‌ها را مشکلات مدیریتی، کمبود نقدینگی، بدهی معوق بانکی و یا فرسودگی ماشین آلات آن عنوان کرد.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.